Brug for hjælp? Ring 39 39 32 42

Forsendelse

Levering

Vi tilbyder levering til hele Danmark (dog undtaget ikke-brofaste øer og Grønland). Typisk leveringstid er 2-3 uger - dog kan enkelte varegrupper (såsom sofaer) tage længere tid, da de produceres individuelt på fabrikken.

Fragtpris:

  • Hele Danmark 299,- (Inkl. brofaste øer)
Når du har bestilt en vare hos os, vil du blive kontaktet af os via mail, samt få en sms, så snart dine ting er klar. Du vil i mailen få oplyst dato og tidsrum, som der kan leveres i. Der vil ikke blive afleveret noget på din adresse, uden din accept på enten mail eller telefon.
Vores fragmand sender en sms ca 30 min før ankomst. Levering sker til din kantsten. Da der typisk kun er en enkelt fragtmand i lastbilen, skal du sørge for, at der er nogen til stede til at tage imod varen.

Hjælp med opbæring

Pris for hjælp er +250 kr, som omfatter at fragtmanden hjælper med at bære din/jeres bestilling op/ind til dit hjem. Mange ting kan ikke bæres alene og derfor tilbydes denne hjælp for merpris.
Ønsker man ikke dette og klare det selv, så skal man blot vælge levering til kantsten.


Udpakning

Det er en god ide at tjekke varen sammen med fragtmanden, for at konstatere fejl eller mangler. Når der er underskrevet fra din part for levering, kan det være lidt svært efterfølgende at fortælle om fejl eller mangler. Når du har båret varen ind, skal du fjerne emballagen så forsigtigt som muligt, og vi anbefaler, at du sikrer dig, at der hverken er fejl eller mangler ved varen, før du samler den. Skulle du mod forventning konstatere fejl eller mangler, bedes du fremsende billeder heraf, samt billeder af emballagen, så vi kan fastslå, om der er tale om fejl fra vores leverandørs side. Af denne grund beder vi dig også opbevare emballagen, indtil dette spørgsmål er afklaret.


Priser, garanti og returret

Der ydes 2 års reklamationsret på alle varer købt hos LOGO MØBLER. I tilfælde af fejl eller mangler vil vi hurtigst muligt sørge for udbedring af problemet ved enten erstatningsdele, reparation eller refusion af varens købspris.
Skulle du mod forventning fortryde dit køb hos LOGO MØBLER, kan du altid retunere dine varer inden for 14 dage. Varen skal tilbageleveres i samme stand som købt og i original emballage. Vi kan tilbyde afhentning af returvaren mod merpris.

Forsendelse