Du har ingen varer i indkøbskurven!

Cama

Regler

 

Reklamationsret

LOGO MØBLER's webshop yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter konstatering af fejl eller mangler. Rimelig tid anses for ca 2 måneder.

 

Priser, garanti og returret

Der ydes 2 års reklamationsret på alle varer købt hos LOGOMØBLER. I tilfælde af fejl eller mangler vil vi hurtigst muligt sørge for udbedring af problemet ved enten erstatningsdele, reparation eller refusion af varens købspris.

Skulle du mod forventning fortryde dit køb hos LOGOMØBLER, kan du altid retunere dine varer inden for 14 dage. Varen skal tilbageleveres i samme stand som købt og i original emballage. Vi kan tilbyde afhentning af returvaren mod merpris.

 

Transportskader

Transportskader skal anmeldes hurtigst muligt. Modtager du varer med transportskader bør du sammen med fragtmanden anfører det på fragtbrevet. Anføres eventuelle skader ikke med det samme, kan der opstå tvivl om skyldsspørgsmål og du kan risikere at selv af hæfte for skaderne.

 

Fortrydelsesret

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret  fra den dag du modtager dine varer. Ønskes et køb fortrudt, kontakt os på email og retuner varen i samme stand og mængde, samt emballage, som da du modtog den! Retunering af varer i forbindelse med brug af fortrydelsretten, står for egen regning.

 

Specialbestillinger

Vi ser alle vores reolsystemer fra LOGO Prestige, som værende en speciel bestilling.

Hvad er en specielbestilling?

- Alle speciel indgåede aftaler mellem dig og LOGO Møbler om individuel tilpasning af et produkt.

Ved specielbestillinger gælder følgende betingelser:

- 25% af varens pris fungerer som et depositum.

- Du kan frit annullere en specialbestilling inden for de første 5 ugedage efter ordreafgivelsen.

- Du kan fortryde dit køb op til 30 kalenderdage efter modtagelse, dog mistes 25% af produktets pris*.

- En fortrydelse af en specialbestilling skal samtidig leve op til de almindelig gældende regler for fortrydelsesret.

*De 25% af produktets pris, går til dækning af udgifter til produktion, administration og gensalg af produktet.

 

Tilbud og rabatkode

Hver rabatkode er gyldig ved et købstilfælde og kan ikke kombineres med andre rabatkoder og nedsatte tilbuds.For at bruge en kode, kopierer du den og angiver den ved Bemærkninger.Bemærk at rabatkoden skal registreres i forbindelse med købet.Du kan ikke registrere rabatkoden bagefter.

 

Cashback (flyer)

100 kr cashback gør sig gældende ved et varekøb over 1000kr.Har man mere end en cashback, kan denne bruges ved et nyt køb over 1000kr på en anden ordre.Der tillægges fragt til alle ordre.

 

Der tages forbehold for eventuelle indtastnings og opdateringsfejl.

Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms i danske kr.